Vendégkönyv
Vendégkönyv
Vendégkönyv
Számunkra fontos az Önök véleménye!
A hotelben mind azon dolgozunk, hogy vendégeinknek meghitt, nyugodt pihenést biztosítsunk!
 
„Nyugodt, meghitt pihenés csodálatos környezetben”
Fantasztikus 2 napot töltöttünk Tihany egyik legszebb helyén az Echo Residenceben. A panoráma egyedülálló. A személyzet kedves, udvarias, az ételek változatosak voltak, a lakosztály tiszta, rendezett.
Biztos visszatérünk még, bátran ajánljuk pároknak, családoknak.

* * * *

„Tényleg luxus körülmények egy apartmanban"
Pörgős volt a vacsoránál a kiszolgálás. Reggeli bőséges. A hotel egész személyzete rendkívül kedvesek, segítőkészek. Ritkán találkozni ennyire nagy vendégszeretettel. A kert szép és ápolt. 
Az apartman színvonala magas, a berendezés modern. Csendes környezet. 
A kilátás fantasztikus. Ágyak kényelmesek. Biztosan vissza fogunk menni, mert ár-érték arányban megfelelő és színvonalas ellátás, környezet.

* * * *

„Kifogástalan!”
Igényes apartmanok, hibátlan ételek, mosolygós személyzet, zavarbaejtő kedvesség...:) A wellness épület szintén hiánytalan!  Tényleg kifogástalan három napot töltöttünk Tihanyban, szívből ajánlom!
 
* * * *

Harmadízben töltöttünk el az Echoban egy hetet, és nagy elégedettséggel mondhatjuk, hogy harmadjára is nagyszerű élmény volt. Az a kilátás, ami ott van, remélem hamar a világörökség része lesz, ha még nem az véletlenül :-)) Csodálkozva olvassuk a negatív kritikákat... nyilván nem lehet mindenkinek megfelelni, így remélem, hogy ezek nem csökkentik a hotel dolgozóinak a lelkesedését. Szuper a csapat a háttérben, tényleg mindenben a vendégek igényeit lesik. A szakács napról napra remekel, érdemes megkóstolni a "nem-menzás" étkeket is, mert az étlapos fogások nem mindennapi gasztronómiai élményt nyújtanak. A szobák, amelyekben eddig laktunk, nekünk teljesen megfeleltek, szerintünk nagyon kellemesek és tiszták, pedig nem túl alacsony a mércénk :-))) A wellness-részleget mi nem használjuk, arról nem tudunk nyilatkozni. Még egyszer mindent köszönünk, tökéletes volt a hét! Már attól feltöltődünk, amikor a Felsőkopaszhegyi utcára indexelünk, úgyhogy alig várjuk a következő etapot! :-)

* * * *

Magyarország egyik legszebb területén található a szálloda. Nagyon kellemesek a lakosztályok. Jó a wellness része. Udvarias a kiszolgáló személyzet. Finomak az ételek. És ami a legkülönlegesebb,az a kilátás a Balatonra.

* * * *

Ajándékba kaptuk ezt a 3 napos csomagot párommal és nagyon örülünk, hogy végül ide mentünk, hiszen Tihany gyönyörű és a hotel is kiváló volt. Hatalmas lakosztályt kaptunk, ahonnan gyönyörű volt a kilátás a Balatonra. Kedves fogadtatás, még kedvesebb pincérek, nagyon finom ételek, a legjobb pedig a masszázs volt. Bármilyen kérdésünk volt, szívesen segítettek. 

* * * *

Családdal voltam, maximálisan jól éreztük magunkat. A szoba tiszta és tágas volt. Az étteremben a reggeli és vacsora kifogástalan volt. A személyzet kedves és segítőkésznek bizonyult! Nekünk semmi negatív tapasztalatunk nem volt!!!