Sok szeretettel mutatjuk be chefünket - Horváth Ákost, aki 20 éves külföldi pályafutás után visszatért hazánkba, megjárva Svájc, Franciaország, Németország és Ausztria top éttermeit. Csak pár nevet emelnénk ki a sok közül: Gregor Hauer mellett, a Gregor’s Fine Dining étteremben részese volt egy Michelin-csillag kiérdemlésének, és ennek köszönhetően szinte bejárhatta az összes németországi Michelin-csillagos éttermet. Olyan séfek mellett tölthetett időt, mint például Christian Jürgens (3 Michelin-csillag), Harald Wohlfahrt (3 Michelin-csillag).  Ákos oly alázattal nyúl a minőségi alapanyagokhoz, hozzávalókhoz, hogy abból csak csodák születhetnek.

A vendégek kulináris kényeztetéséről a modern, mégis elegáns családbarát Fűszerkert Étterem gondoskodik.
Az 70 férőhelyes exclusive étterem, 80 fős ala carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak.

Az étterem honlapja: www.fuszerkertetterem.hu


Az ízletes ebédek és vacsorák során a magyar és a nemzetközi konyha remekeit a Balaton régió és Tihany pincéiből származó borok egészítik ki. Különlegesség a válogatott tea- és borkínálat. Az itallapunkon megtalálhatók természetesen a nemes magyar pálinkák, de a könnyed frissítők, koktélok is.

Éttermünk a korszerűsített konyhai technológiánknak köszönhetően a mai trendnek megfelelő igényeket magas fokon tudja kielégíteni.

A mediterrán hangulatú teraszon elfogyasztott stílusos ebéd, vagy egy elegáns, gyertyafényes vacsora a fűszerkert közepén felejthetetlen élményt nyújt Tihany egyik legszebb balatoni panorámájával rendelkező éttermében.  Mindez együtt a Karolina Fűszerkertje Étterem, a tihanyi Echo Residence teraszán.

Gyermekek részére gyerekmenü választék és játszótér teszi kellemessé a nálunk eltöltött időt.

Igényes, magyaros konyha, mely ízig vérig hordozza Tihany hangulatát.
Kiváló szakácsok és alapanyagok, a receptek egy része pedig Karolina Nagymama titkos gyűjteményéből származik.

8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi u. 35.
Asztalfoglalás: +36 (30) 605-6311