Esküvőhelyszín
Esküvőhelyszín
Esküvőhelyszín

Elegáns helyszín, polgári esketés és vacsora – mindez csodálatos zöldkörnyezetben, pazar balatoni panorámával, meghitt, családias légkörben csak Önökkel, hajnalig mulatozva.

Mi valóra váltjuk az igazi álmokat. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy életre szóló fogadalmukat, egy életre szóló élménnyel tegyük teljessé. Engedje szabadjára fantáziáját, a lehetőségek tárháza határtalan!

Kedves Házasulandók!

Életük egyik legszebb eseménye előtt állnak és örömünkre szolgál, hogy ennek színteréhez éttermünket választják.

Hagyomány és elhivatottság, melyekre éttermünk alapjait tettük, párosítva a modern, rugalmas gondolkodásmóddal, lehetővé teszik, hogy álmaik esküvője megvalósuljon és felejthetetlen, különleges pillanatokkal gyarapodjanak.

Kisebb, meghitt esküvőktől a „három napig” tartó lakodalomig minden igényre tudunk megoldást.

Helyszínek és lehetőségek

Az Echo Residence Hotel Fine Dining éttermeként alapvető filozófiánk, hogy a vendégeink a hotel kényelme mellett, gasztronómiai utazásban is részesítsük. Éttermünk terasza Tihany egyik legszebb panorámájával rendelkezik, mely már önmagában is különleges helyszíne bármilyen családi eseménynek.

Az étterem letisztult belsőépítészettel és visszafogott eleganciával rendelkezik, a hozzá kapcsolódó lounge-ban a kényelmes kanapé családi hangulatot idéz. Itt 55 főt tudunk vendégül látni. 

Terasz

A Béke szigete Budapesttől mindössze másfél órányira. Nyári melegben, szellő hűtötte kulináris élmény, s még a Balaton is a lábaink előtt hever. Az örökpanorámás teraszon 80 főt tudunk vendégül látni.

 

„Sorsunk egybeforr, együtt megyünk tovább,
Az élet viharában Te vigyázol reám.
Köszönöm, hogy szeretsz, s hogy hiszel nekem,
S hogy megosztod az életed velem.”

            Vörösmarty Mihály

 

Ajándékunk a SIL Design Center felajálásából: Megtervezzük a fiatal pár első lakását 20% kedvezménnyel.

www.sil.hu

1055 Budapest, Falk Miksa u. 3.

E-mail: sildesign@sil.hu